Wat is Alarm!

Alarm! is een twee maandelijks politiek café dat wordt gehouden in politiek cultureel centrum ACU in Utrecht. Politiek café Alarm! betekent een avond met informatie en discussie over politieke en maatschappelijke onderwerpen. Elke keer hebben we een ander onderwerp, maar het heeft (bijna) altijd een links-radicale insteek.

We behandelen de meest uiteen lopende thema’s: antimilitarisme, antifascisme, milieu-activisme, van dierenrechten tot (anti-)globalisering en van woonstrijd tot gevangenisstrijd, maar ook onderwerpen als onafhankelijke media, zelfvoorziening en alternatieve levenswijze komen aan bod,…..bijna alles is mogelijk.

Alarm! vind plaats op de 2e en de 4e maandag van de maand. Om acht uur gaan de deuren open, en om half negen begint het programma.

Alarm is onderdeel van Politiek Cultureel Centrum ACU, gelegen aan de Voorstraat 71, in Utrecht. Of via www.acu.nl ( http://www.acu.nl )

Klik [hier] voor een kaartje

Voorstraat 71 Utrecht             www.acu.nl

One Response to “Wat is Alarm!”

  1. KSU Activiteiten Agenda « Kritische Studenten Utrecht | 2009 Says:

    […] Maandag 23, Politiek Cafe Alarm! in de ACU Info over de Nederlandse en internationale studenten beweging en acties.(Voorstraat 71, in Utrecht om 20.00) […]

Leave a comment